New Place

Furgoneta @ Popas Nostalgia

Anul 2020 a venit ca o tornadă plină de evenimente neplăcute și cu o vară lipsită de festivalurile cu care eram obișnuiți. Anul acesta nu putem să ne vedem la Untold, Electric Castle, Neversea, Summer Well și nici la evenimentele de street-food cu care eram obișnuiți.

Dar totuși există o soluție salvatoare pentru a reda măcar o parte din vibe-ul unei ieșiri în natură: o oază de verdeață, liniște și răcoare chiar în inima Bucureștiului, pe malul lacului Tei. Astfel am parcat Furgoneta pe terasa Popas Nostalgia, de pe str. Tuzla 50, plini de speranță și bucurie. Și mai ales plini cu burgerii care vă umplu sufletul, nu doar stomacul.

Atmosfera este numai bună pentru o ieșire la răcoare și burgeri, iar spațiul este extrem de întins. Poți să-ți găsești un loc confortabil la umbră în hamac, pe o canapea sau la o masă retrasă. Zâmbetele pe care le primim în schimbul fiecărui burger și râsetele care se aud aici seară de seară la mese ne dau impresia că încă există o energie bună în fiecare dintre noi. Viața merge mai departe, cu grijă, cu atenție, și mai ales cu respect pentru cei din jur.

Diminețile aici pot fi excelente pentru o cafea, dar Popas Nostalgia e și un refugiu perfect seara, după o zi obositoare. Atmosfera se animă sub fiecare copac, iar amintirile pline de nostalgie continuă să se plimbe de la unul la altul.

Dacă vă gândiți să dați o tură pe aici, ar trebui să știți că se pot face rezervări la nr. 0723 693 526, iar terasa Popas Nostalgia este deschisă conform următorului program:

LUNI – JOI     08:00 – 00:00
VINERI         08:00 – 02:00
SÂMBĂTĂ     10:00 – 02:00
DUMINICĂ     10:00 – 00:00

Zona de Food, unde ne găsiți și pe noi, este deschisă conform următorului program:

MARȚI – VINERI 18:00 – 23:00
SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ  12:00 – 23:00

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Comanda cu ridicare