Restaurant

Lunch is on us

Cand am deschis Furgoneta Centrul Vechi in noiembrie 2018,  ne-am dorit sa sarbatorim acest moment alaturi de prietenii nostri, adica toti cei care ne-au sustinut inca de la inceput, apreciind burgerii Furgoneta si bucurandu-se de ei zilnic. Dar pentru ca vremea rece deja ne fortase sa retragem terasa, ne-am hotarat sa le facem cinste clientilor nostri in fiecare saptamana si sa ii invitam pe rand, pe fiecare, la povesti pe str. Halelor 17. 

Astfel, in fiecare saptamana, miercurea, organizam #LunchISonUs si alegem random un castigator caruia sa-i umplem sufletul, nu doar stomacul, la Furgoneta Centrul Vechi ;). Daca doresti sa participi si tu, fii pe faza la postarea de miercuri si lasa-ne un comment, nu conteaza ce 🙂 Spune-ne ce ai pe inima, uimeste-ne cu un citat sau trimite-ne un .gif . Important e sa stim ca vrei sa vii la masa!

Anyway, pana cand se incalzeste vremea si putem redeschide terasa ( si cel mai probabil vom gati pentru voi si in weekend), ne gasesti la Furgoneta Centrul Vechi conform urmatorului program: LUNI – VINERI 11:20 – 20:00

Furgoneta
Comanda cu ridicare