Recipes

Nou >> Ala cu porc

În ultimii ani am tot testat diferite rețete pentru a diversifica meniul Furgoneta. Evident și acasă gătim și facem tot felul de combinații pentru familie și prieteni, iar unele dintre acestea sunt cerute mereu de către cei care ne sunt dragi. Și cum Furgoneta am pornit-o tot pentru cei dragi și gătim din suflet pentru prieteni înfometați, încercăm să găsim posibilitatea de a transforma unele rețete în produse permanente din meniu. Evident, nu ține doar de noi, ci și de accesibilitatea ingredientelor, de sezon, de timpul de gătire și de furnizori de calitate care să țină pasul cu comenzile.

În ultimul an însă ne-am tot întors cu drag, mai  ales la cererea publicului înfometat de acasă, la ideea de pulled pork. E o nebunie pe limbă, o aromă desăvârșită a cărnii slow cooked, ținută la afumat timp de 8 ore la temperatură constantă. Practic ți se face poftă numai gând o gătești, iar când e gata deja o devorezi total. Pentru această minunăție de carne în fâșii am găsit o combinație foarte fresh: salata pinky coleslaw, care conține inclusiv rodie. Practic totul se transformă într-un curcubeu pe cerul gurii. Nu ai cum să refuzi așa ceva, este absolut g-e-n-i-a-l de delicios!

INGREDIENTE: Chiflă proaspătă unsă cu unt + Sos Smoky Furgoneta + Valeriană + Pulled pork + Salată pinky coleslaw + Castraveți murați + Jalapeno + Sos cherry BBQ

  

Comanda cu ridicare