Meniu

Burgers

Burgerii care iti umplu sufletul, nu doar stomacul!

Burgerii din Furgoneta respectă rețete îndelung testate pe propriile noastre familii și pe prieteni (ei ne-au încurajat să pornim pe acest drum). Folosim cele mai bune ingrediente, mereu proaspete, căci așa cum ne-a spus și bunica: “dacă nu e proaspăt, nu e bun”. Așa că dăm o tură pe la măcelaria noastră preferată, unde carnea este respectată și pregătită cu grijă; apoi la piață, unde cotrobăim peste tot pentru a găsi legume proaspete, cât se poate de eco și, mai ales, românești.

Pe urmă pregătim, feliem, condimentăm, prăjim, colorăm cu sosuri, facem magia noastră specială ca să-ți oferim burgerul ală care îți umple sufletul, nu doar stomacul. Burgerul care te face să te simți bine că l-ai mâncat! Încearcă unul și ai să înțelegi de ce!

Hot-dogs

Mărimea contează! Mai ales atunci când te bucuri de un hot dog delicios. Nu este un hot dog obișnuit, așa cum te-ai aștepta, ci mai bun, mai mare, upgradat! Ingrediente speciale și sosuri Furgoneta fac din acești hot dogs o mâncare menită să umple sufletul, nu doar stomacul.

Fries

Drinks

Aqua Carpatica

Plata sau Minerala 0.5

5 lei

Curiosity Cola

13 lei

Mellow Orange

13 lei

Fritz

Kola, Kola Sugarfree, Spritz Apple

13

Coca-Cola

Doza 0.33

5 lei

Sprite

Doza 0.33

5 lei
Comanda cu ridicare