Furgoneta Burger Box

Mesele împreună cu familia sau prietenii sunt cele mai delicioase; de altfel așa a pornit și povestea Furgoneta, la o masă gătită pentru cei dragi. Drept urmare, faptul că am creat Burger Box-ul Furgoneta este doar un mod firesc de a împărți fericire la pachet celor care se bucură împreună de burgerii care umplu sufletul, nu doar stomacul.

 

Burger Box-ul Furgoneta conține 6 burgeri + 6 porții de cartofi prăjiți. Burgerii pot fi aleși în funcție de preferințele tale și ale celor dragi ție. Verifică meniul și construiește-ți propriul deliciu la pachet, apoi dă-ne de veste! Singura limitare fiind ca box-ul să conțină un singur burger #ălamare, în cazul în care ți-l dorești și pe acesta printre cei aleși.

COMANDA unui Burger Box Furgoneta se poate face direct prin mesaj pe FB sau Instagram, sau la nr de telefon 0785.274.203. Livrarea se poate face în toate sectoarele din București, iar livrarea specială va fi realizată personal de către noi, conform unei programări cu o zi înainte. *În funcție de proximitate, pot exista livrări pentru Burger Box și în aceeași zi.

COSTUL unui Burger Box Furgoneta este de aproximativ 200 lei (livrarea este inclusă în București). Pentru localitățile din judetul Ilfov se va adăuga o taxă suplimentară de 30 lei.

LIVRARILE se fac de luni până sâmbătă în intervalul orar 12:00 – 18:00

 

Apeleaza 0785.274.203

 

Photo credit © Desene cu lumina, Marian Craciun, Mihaela Tomescu

Comanda cu ridicare