Spotlight Festival

Yeeey, de abia așteptăm să vă umplet sufletul la Spotlight Festival, Festivalul Internațional al Luminii. Anul acesta are loc ediția a 5a și cu siguranță este de neratat 😉 Anul trecut spectacolele au fost incredibile, deci anul acesta vor fi și mai și. Nu mai punem la socoteală că burgerii noștri vor străluci delicios in sufletele voastre 😛

Anul acesta Spotlight Festival avea loc în perioada 18-21 aprilie, pe Calea Victoriei (între Ateneul Român și Piața Națiunilor Unite). A cincea ediție a festivalului de la București îl are ca director artistic pe Jean-François Zurawik, directorul și producătorul Fête des Lumières – Lyon și marchează două evenimente majore ale anului: Președinția României la Consiliul Uniunii Europene și deschiderea Sezonului România-Franța la București, care se vor reflecta în tema ediției de anul acesta, intitulată: EuropeLights.

Tema acestei ediții – EuropeLights – celebrează rolul pe care România îl joacă în Europa în această perioadă, atât în calitate de țară aflată la președinția Consiliului Uniunii Europene, timp de șase luni, cât și ca protagonistă a Sezonului România-Franța și va include instalații de lumină ale artiștilor locali și internaționali, ce vor transforma orașul într-o expoziție de artă digitală. Prin intermediul instalațiilor care folosesc în mod creativ lumina, tema EuropeLights urmărește să surprindă o serie de trăsături relevante legate de identitatea europeană.

Veniți de luați burgeri și lumină! 😀

Free Entrance

Calea Victoriei

Comanda cu ridicare