Cum a inceput totul

Povestea e simplă. E de fapt povestea a doi prieteni carora le place sa gateasca in timpul liber si sa manance alaturi de alti prieteni. Si ne doream puțin mai mult decât aveam. Mai mult timp liber, mai multe zâmbete pe zi, mai mulți oameni fericiți, mai multă poftă de viață și mai ales…un loc perfect pentru a ne dezvolta pasiunea pentru gătit. În mod special burgers & hot dogs!

Drept dovadă ne-am hotărât să ne schimbăm viețile la 180 de grade (ceea ce pentru foștii noștri colegi de birou a reprezentat o dovadă clară de nebunie) că să împărțim cu alți oameni pofticioși burgeri și hot dogs care îți umplu sufletul, nu doar stomacul.

…Cel mai mult a contat faptul ca prietenii si familia ne-au incurajat sa incercam sa ne transformam pasiunea pentru gatit intr-o afacere…asa ca, dupa indelungi lupte birocratice, în 2016, am reusit sa ne lansam:

Furgoneta a pornit la drum ca o super bucătărie pe roți complet echipată pentru a satisface dependenții de delicii culinare. Cu aceasta ne plimbam prin diverse locatii din București sau pe la festivaluri, conform unui traseu dinainte stabilit, pentru a găti live& fresh burgers și hot dogs care îți umplu sufletul, nu doar stomacul.

In 2017 am reusit sa punem bazele unei locatii fixe pe strada Buzesti59, in Piata Victoriei, iar in 2018 am deschis în un punct de vânzare pe Sos. Bucuresti-Nord, în Pipera Plaza.

Cu Furgoneta insa am tot continuat sa mergem la cele mai tari festivaluri, vara aceasta avand in fiecare saptamana cate un eveniment, si am cunoscut de fiecare data foarte multi oameni frumosi cu care am si ramas prieteni. Asta e de fapt si partea frumoasa a acestui tip de business: esti mereu in miscare, experimentezi lucruri noi, intri in contact cu sute de oameni diferiti, imparti cu ei bucuria de a gusta ceva ce-ti umple sufletul, nu doar stomacul. Trebuie sa tii mereu pasul cu tot ceea se ce intampla in jur. Evident, exista si aspecte mai dificile, dar alea ne fac doar sa incercam sa fim ma buni pe zi ce trece.

Comanda cu ridicare